TV & video
Serier
Nytt & noterat
Länkar
Övrigt
Köp filmer och serier hos...
  • Adlibris
  • Bokus
  • CDON
  • Discshop
  • Tidningskungen

Sagt om Disneyania

Det börjar faktiskt bli ganska många som väljer att länka till Disneyania. Här är några av deras omdömen. (Datumangivelserna är det datum jag observerade texterna, publiceringsdatum är i flera fall tidigare.)

"En mycket utförlig och snyggt upplagd sajt om Disneys produktioner. Om Disney i tv, film och tidningar, om tecknarna, och också avdelningar som "noterat" och "nytt från Disney"."

Lycos/Spray webbkatalog, lycos.spray.se (2001-09-20)

"Disney i mängder
I fem år har Johan Rhen drivit Disneyania, en sida om allt som har med Disney att göra. Kategorier som TV och video, Nytt från Disney, Serier samt Frågesport är sprängfyllda med material om Disney. Du har också chansen att testa dina kunskaper i Ankiaden - en ankistisk frågesport för alla Disneyintresserade."

Klick! nyhetsbrev, www.derigomedia.se/htmlmail/klick/ (2001-08-22)

"En svensk sajt som handlar om det mesta som har med Disney att göra, inklusive serietidningarna! Har utvecklats mycket starkt på sistonde och utgör tillsammans med Disney Comics ovan den bästa svenska internetkällan om Disney."

Svenska Serietidningar 1937-, hem.passagen.se/pasjogr/ (2001-08-18)

"Ankistisk webbplats som har mycket information om Disneyfilmerna, tecknarna, mm. Har också en känd frågesport."

Disneyportalen, www.disneyportalen.f2s.com (2001-06-09)

"Detaljerat och seriöst om allt som har med Disney att göra. Läs om filmer, serietecknare och tv-serier, eller finn länkar och litteratur i ämnet."

Evreka, evreka.passagen.se (2001-01-20)

"Hur många gånger har vi inte hamnat i häftiga diskussioner om när "Djungelboken" kom första gången. Eller vem som sjunger i "Snövit". Här har vi lösningen på det problemet! Tv-serierna, tidningarna, långfilmerna. Allt är uppräknat, de viktigaste har en egna artiklar. Här finns också information av vad som går nu och dessutom nyheter. Och denna fina och välskötta sajt är svensk."

DN.se, www.dn.se (2000-05-03)


Sidan senast uppdaterad 20 september 2001.
Designed and produced by Tonakai Studio